django channel deploy with nginx redis

I try to deploy Django app with a part based on Django channels on locall there is no problem and it works correctly but for deploying it on a server I have a problem ws routs are missing I tried to deploy as this and there are my files:

nginx.conf

upstream django { server 127.0.0.1:8037;}
upstream channels-backend {server 127.0.0.1:8000;}
server {
  listen 192.168.177.128:80;

  charset   utf-8;
  server_tokens       off;
  access_log /etc/nginx/log/access.log;
  error_log /etc/nginx/log/error.log;
  location /static/ {alias   /home/reza/Desktop/Project/env/repo/project/mysite/MySiteProject/static/;}
  location /media/ {alias   /home/reza/Desktop/Project/env/repo/project/mysite/MySiteProject/media/;}

  location / {
        include uwsgi_params;
        uwsgi_pass django;}
  location /ws/ {

        try_files $uri @proxy_to_app;}
  location @proxy_to_app {proxy_pass http://channels-backend;

       proxy_http_version 1.1;
       proxy_set_header Upgrade $http_upgrade;
       proxy_set_header Connection "upgrade";

       proxy_redirect off;
       proxy_set_header Host $host;
       proxy_set_header X-Real-IP $remote_addr;
       proxy_set_header X-Forwarded-For $proxy_add_x_forwarded_for;
       proxy_set_header X-Forwarded-Host $server_name; } }

uwsgi.ini

[uwsgi]
chdir= /home/reza/Desktop/Project/env/repo/project/mysite/MySiteProject/
processes=10
module=MySiteProject.wsgi:application
callable=application
daemonize=/home/reza/Desktop/Project/env/repo/networkconfig/log_uwsgi.log
socket=127.0.0.1:8037
virtualenv=/home/reza/Desktop/Project/env/
enable-threads=true
env=DJANGO_SETTINGS_MODULE=MySiteProject.settings
master          = true
chmod-socket    = 660
vacuum          = true

supervisor.conf

[fcgi-program:asgi]
socket=tcp://127.0.0.1:8000
directory=/home/reza/Desktop/Project/env/repo/project/mysite/MySiteProject
command=daphne -u /run/daphne/daphne%(process_num)d.sock --fd 0 --access-log - --proxy- 
headers MySiteProject.asgi:application
numprocs=1
process_name=asgi%(process_num)d
autostart=true
autorestart=true
stdout_logfile=asgi.log
redirect_stderr=true

Source: StackOverflow