Run VueJS app in Docker Container triggers npm ERR! code ELIFECYCLE

I have a VueJS application running in a Docker container.
I get the following error message

listof-app | > [email protected] dev /srv/app
listof-app | > cross-env NODE_ENV=development webpack-dev-server --open --hot --host 0.0.0.0
listof-app |
listof-app | sh: cross-env: not found
listof-app | npm ERR! file sh
listof-app | npm ERR! code ELIFECYCLE
listof-app | npm ERR! errno ENOENT
listof-app | npm ERR! syscall spawn
listof-app | npm ERR! [email protected] dev: `cross-env NODE_ENV=development webpack-dev-server --open --hot --host 0.0.0.0`
listof-app | npm ERR! spawn ENOENT
listof-app | npm ERR!
listof-app | npm ERR! Failed at the [email protected] dev script.
listof-app | npm ERR! This is probably not a problem with npm. There is likely additional logging output above.
listof-app | npm WARN Local package.json exists, but node_modules missing, did you mean to install?
listof-app |
listof-app | npm ERR! A complete log of this run can be found in:
listof-app | npm ERR!     /root/.npm/_logs/2019-03-29T00_26_58_844Z-debug.log

Here is the Dockerfile:

FROM node:lts-alpine

# Project files
ARG PROJECT_DIR=/srv/app
RUN mkdir -p $PROJECT_DIR
WORKDIR $PROJECT_DIR

# Copy both 'package.json' and 'package-lock.json' (if available)
COPY ./init/package*.json ./

# Install project dependencies
RUN npm install 
    && npm install --save vue-router 
    && npm install --save vue-resource 
    && npm install --save vuex 
    && npm install --save inflection 
    && npm install --save vue-session 
    && npm install --save @riophae/vue-treeselect

# Copy project files and folders to the current working directory (i.e. '/srv/app' folder)
COPY ./init/ .

I run the container with Docker Compose as follow

  app:
    container_name: listof-app
    restart: always
    image: listof-app
    build:
      context: ./app
    volumes:
      - ./app/init:/srv/app
    env_file:
      - ./.env
    depends_on:
      - graphql
    networks:
      - default
    command: ["npm", "run", "dev"]

Do you know what am I doing wrong?
Thanks

Source: StackOverflow